Drošāk brauksi, tālāk tiksi
(23.04.2024.)
Velosipēda lietošanas noteikumi (21.5 Kb)
Mācību prakse Nantēres apmācības un profesionālās pilnveides institūtā (IFPM) Francijā, projekta Erasmus+ ietvarā
(11.04.2024.)
Jelgavas Amatu vidusskolas vizāžistu un frizieru specialitātes audzēknes no 26. marta...
Medijpratības lekcija
(05.04.2024.)
4. aprīlī Jelgavas Amatu vidusskolā viesojās Latvijas Universitātes docente Klinta...
" id="gal2_nright3670"...
|
Jelgavas Amatu vidusskolas maizes un miltu konditorejas izstrādājuma speciālistu 1. kursa audzēkņi un konditoru grupas 3. kursa audzēkņi pedagoga Guntas Briedes vadībā 3. jūnijā praktiskajās nodarbībās „Pure Chocolate”, Pūrē, Tukuma novadā apguva šokolādes izstrādājumu gatavošanas meistarstiķus. Gūtās zināšanas audzēkņi varēs pielietot turpmākajās praktiskajās nodarbībās, strādājot ar šokolādi, to pareizi sagatavojot dažādu šokolādes izstrādājumu un desertu gatavošanai. Audzēkņi apmeklēja arī Rideļu dzirnavas, Engures pagastā, Engures novadā, kur varēja papildināt savas zināšanas graudu pārstrādes tehnoloģiskajā procesā. |
|