Jau septīto reizi norisinājās nacionālais jauno profesionāļu meistarības konkurss...
Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences" Lietuvā
(11.05.2024.)
Nordplus projekta “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai...
" id="gal2_nright3690"...
Drošāk brauksi, tālāk tiksi
(23.04.2024.)
Velosipēda lietošanas noteikumi (21.5 Kb)
|
Jelgavas Amatu vidusskolas maizes un miltu konditorejas izstrādājuma speciālistu 1. kursa audzēkņi un konditoru grupas 3. kursa audzēkņi pedagoga Guntas Briedes vadībā 3. jūnijā praktiskajās nodarbībās „Pure Chocolate”, Pūrē, Tukuma novadā apguva šokolādes izstrādājumu gatavošanas meistarstiķus. Gūtās zināšanas audzēkņi varēs pielietot turpmākajās praktiskajās nodarbībās, strādājot ar šokolādi, to pareizi sagatavojot dažādu šokolādes izstrādājumu un desertu gatavošanai. Audzēkņi apmeklēja arī Rideļu dzirnavas, Engures pagastā, Engures novadā, kur varēja papildināt savas zināšanas graudu pārstrādes tehnoloģiskajā procesā. |
|