Jau septīto reizi norisinājās nacionālais jauno profesionāļu meistarības konkurss...
Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences" Lietuvā
(11.05.2024.)
Nordplus projekta “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai...
" id="gal2_nright3690"...
Drošāk brauksi, tālāk tiksi
(23.04.2024.)
Velosipēda lietošanas noteikumi (21.5 Kb)
|
Jelgavas Amatu vidusskolas maizes un miltu konditorejas izstrādājumu speciālistu 2. kursa visi audzēkņi pedagoga Guntas Briedes vadībā, sadarbībā ar franču vieslektoru Bruno Šaperonu 29. augustā Piena, maizes un medus svētkos prezentēja dažādus maizes izstrādājumus, izveidojot Bērnu beķereju.
Savukārt četri konditoru grupas 3. kursa audzēkņi pedagoga Olgas Smirnovas vadībā darbojās Našķu darbnīcā, priecējot mazos jelgavniekus, rosinot viņus pagatavot katram savu hamburgeru.
Paldies audzēkņiem un pedagogiem Guntai Briedei, Olgai Smirnovai un vieslektoram Bruno Šaperonam par paveikto! |
|