Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences”
(15.03.2024.)
Šonedēļ, no 11. marta - 15. martam, Pērnavā, Igaunijā, norisinās Nordplus projekts...
Japāņu vieslektora meistarklase
(08.03.2024.)
Šī gada 7. martā Jelgavas Amatu vidusskolā viesojās profesors Hiroshi Sakata no...
" id="gal2_nright3648"...
Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) karjeras pasākums “Domājot par profesionālo izglītību…”
(07.03.2024.)
7. martā Jelgavas Amatu vidusskolas pavāru, konditoru, frizieru, programmvadības...
|
Jelgavas Amatu vidusskolas maizes un miltu konditorejas izstrādājumu speciālistu 2. kursa visi audzēkņi pedagoga Guntas Briedes vadībā, sadarbībā ar franču vieslektoru Bruno Šaperonu 29. augustā Piena, maizes un medus svētkos prezentēja dažādus maizes izstrādājumus, izveidojot Bērnu beķereju.
Savukārt četri konditoru grupas 3. kursa audzēkņi pedagoga Olgas Smirnovas vadībā darbojās Našķu darbnīcā, priecējot mazos jelgavniekus, rosinot viņus pagatavot katram savu hamburgeru.
Paldies audzēkņiem un pedagogiem Guntai Briedei, Olgai Smirnovai un vieslektoram Bruno Šaperonam par paveikto! |
|