Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences”
(15.03.2024.)
Šonedēļ, no 11. marta - 15. martam, Pērnavā, Igaunijā, norisinās Nordplus projekts...
Japāņu vieslektora meistarklase
(08.03.2024.)
Šī gada 7. martā Jelgavas Amatu vidusskolā viesojās profesors Hiroshi Sakata no...
" id="gal2_nright3648"...
Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) karjeras pasākums “Domājot par profesionālo izglītību…”
(07.03.2024.)
7. martā Jelgavas Amatu vidusskolas pavāru, konditoru, frizieru, programmvadības...
|
7. septembrī “Jauniešu garantijas” viesmīļu grupas audzēkņi piedalījās “Rīga Food 2016” izstādē, Ķīpsalā. Topošie viesmīļi izstādes apmeklētājiem prezentēja kokteiļus, kas pagatavoti šeikerī izmantojot “Latvijas Piena” sūkalu krējumu, kam pievienots dažādi sīrupi un sulas. Izstādes apmeklētāji augstu novērtēja viesmīļu piedāvātos kokteiļus un tie tika atzīti par garšīgiem un atspirdzinošiem dzērieniem. |
|