Drošāk brauksi, tālāk tiksi
(23.04.2024.)
Velosipēda lietošanas noteikumi (21.5 Kb)
Mācību prakse Nantēres apmācības un profesionālās pilnveides institūtā (IFPM) Francijā, projekta Erasmus+ ietvarā
(11.04.2024.)
Jelgavas Amatu vidusskolas vizāžistu un frizieru specialitātes audzēknes no 26. marta...
Medijpratības lekcija
(05.04.2024.)
4. aprīlī Jelgavas Amatu vidusskolā viesojās Latvijas Universitātes docente Klinta...
" id="gal2_nright3670"...
|
27. augustā Jelgavā notika 22. “Piena, maizes un medus svētki”. Dalība pasākumā kļuvusi par tradīciju arī Jelgavas Amatu vidusskolas konditotu specialitātes audzēkņiem un skolotājiem, kuri pasākuma laikā demonstrēja savas prasmes un radošumu maizes izstrādājumu gatavošanā. Šogad audzēkņi , skolotājas Guntas Briedes vadībā , pasākuma apmeklētājiem piedāvāja degustēt maizes zupu ar putukrējumu. Maizes zupa tika gatavota no Latvijā ceptas rupmaizes, žāvētiem āboliem , dzērvenēm un galvenā sastāvdaļa, mīlestība pret konditora darbu. Visiem svētku apmeklētājiem tika piedāvāts piedalīties konkursā ”No grauda līdz maizes kukulītim”, kurā bija jāatpazīst dažādas graudu sēklas. Jelgavas Amatu vidusskolai ir cieša sadarbība ar “Maiznieku biedrību”, izpilddirektore Gunta Duka, un “Piena, maizes un medus svētkos “ kopīgi tika organizēts stends, kurā godā tika celta MAIZE no Latvijā izaudzētiem graudiem. Paldies konditoru grupu audzēkņiem un skolotājai Guntai Briedei par ieguldīto darbu! |
|