Jau septīto reizi norisinājās nacionālais jauno profesionāļu meistarības konkurss...
Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences" Lietuvā
(11.05.2024.)
Nordplus projekta “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai...
" id="gal2_nright3690"...
Drošāk brauksi, tālāk tiksi
(23.04.2024.)
Velosipēda lietošanas noteikumi (21.5 Kb)
|
Franču vieslektors Bruno Šaperons un Jelgavas Amatu vidusskolas pedagogs Gunta Briede kopā ar konditoru un maizes un miltu konditorejas izstrādājumu speciālistu grupu audzēkņiem pārsteidza publiku, sagatavojot un prezentējot maizes izstrādājumus „JAV Maizes orķestris” no 40 kg miltu "Piena, maizes un medus" svētkos Jelgavā 2014. gada 30. augustā.
|
|