Jau septīto reizi norisinājās nacionālais jauno profesionāļu meistarības konkurss...
Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences" Lietuvā
(11.05.2024.)
Nordplus projekta “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai...
" id="gal2_nright3690"...
Drošāk brauksi, tālāk tiksi
(23.04.2024.)
Velosipēda lietošanas noteikumi (21.5 Kb)
|
Mūsu skolas konditoru 3. kursa, maizes un miltu konditorejas izstrādājumu speciālistu 1. un 4. kursa audzēkņi pedagoga Guntas Briedes vadībā sagatavoja 17. martā Frankofonijas dienai Jelgavas pilī cienastu- dažādus 25 veidu franču maizes izstrādājumus.
Pasniedzēja Gunta Briede iepazīstināja arī ar prezentāciju par paveikto sadarbībā ar sadraudzības partneriem Francijā. Klātesošie izteica atzinīgus vārdus gan par gūto informāciju, iepazīstoties ar bagātīgo prezentācijas foto materiālu un interesanto stāstījumu par sadarbību ar Franciju, gan sarūpētajiem gardajiem franču maizes izstrādājumiem.
|
|