Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences”
(15.03.2024.)
Šonedēļ, no 11. marta - 15. martam, Pērnavā, Igaunijā, norisinās Nordplus projekts...
Japāņu vieslektora meistarklase
(08.03.2024.)
Šī gada 7. martā Jelgavas Amatu vidusskolā viesojās profesors Hiroshi Sakata no...
" id="gal2_nright3648"...
Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) karjeras pasākums “Domājot par profesionālo izglītību…”
(07.03.2024.)
7. martā Jelgavas Amatu vidusskolas pavāru, konditoru, frizieru, programmvadības...
|
31. oktobrī Jelgavas Amatu vidusskolā notika konkursa par bioloģisko daudzveidību un uzturu „Ēd ar baudu,domā par dabu” fināls.
Konkurss notika trīs kārtās interneta vietnē. Jau marta mēnesī Jelgavas Amatu vidusskola, Rīgas dabaszinības skola, LLU Pārtikas tehnoloģijas fakultāte, UNESCO LNK , Jelgavas Izglītības pārvalde un Latvijas viesnīcu un restorānu asociācija aicināja jauniešus no visām Latvijas skolām piedalīties konkursā par veselīgu uzturu un uztura izvēles ietekmi uz bioloģisko daudzveidību ilgtspējīgu attīstību. Atsaucība konkursam bija liela. Pavisam piedalījās 432 audzēkņi , bet 15 labākie no katras vecuma grupas piedalījās finālā Jelgavas Amatu vidusskolā, kurā jauniešiem vajadzēja pierādīt savas prasmes un zināšanas galda kultūrā, gan dažādu augu un garšvielu pazīšanā, gan veikt dažādus ķīmiskus ekspermentus. Visi dalībnieki saņēma balvas un atzinīnas rakstus par veiksmīgu dalību.
10. – 12. klašu grupas finālisti
Attēlus ir iespējams aplūko šeit |
|