Lieldienu ieskandināšanas pasākums (28.03.2024.)
Klausījos, brīnījos, Kas aiz kalna gavilēja: Lieldieniņas braukšus brauca,...
Frankafonijas svētki (27.03.2024.)
26.aprīlī Jelgavas Amatu vidusskola pavāru specialitātes audzēkņi un skolotāja...
Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences” (15.03.2024.)
Šonedēļ, no 11. marta - 15. martam, Pērnavā, Igaunijā, norisinās Nordplus projekts...

PIEVIENOJIES


Iegūstama kvalifikācija: Konditors, 3. profesionālās kvalifikācijas līmenis
Iepriekšēja izglītība: pamatizglītība
Īstenošanas ilgums: 4 gadi

Mācību priekšmeti Mācību slodze kopā
Vispārizglītojošie priekšmeti  
Latviešu valoda un literatūra 202
Svešvaloda (angļu) 121
Saskarsme 41
Matemātika 202
Lietišķā informātika 40
Ķīmija 41
Biznesa pamati 80
Vēsture 81
Politika un tiesības 41
Sports 190
Profesionālie mācību priekšmeti
 
Konditorejas izstrādājumu tehnoloģija 698
Pārtikas preču zinības 82
Speciālā zīmēšana 136
Sanitārija un higiēna 32
Pirmā palīdzība 25
Konditorejas aprīkojums 114
Ražošanas organizācija 66
Kalkulācija un uzskaite 56
Praktiskās mācības 1172
Kvalifikācijas prakse 840
Kopā
4260

Latviešu
Stundu laiki

1. 8:00 - 8:40
2. 8:45 - 9:25
3. 9:35
- 10:15
4. 10:20
- 11:00
5. 11:40
- 12:20
6. 12:30
- 13:10
7. 13:15
- 13:55
8. 14:00
- 14:40
9. 14:45 - 15:25
10. 15:30 - 16:10
11. 16:15 - 16:55
12. 17:00 - 17:40
13. 17:45 - 18:25
14. 18:30 - 19:10
15. 19:15 - 19:55
16. 20:00 - 20:40

STUNDU SARAKSTS UN IZMAIŅAS

 

 

e-klase



uzdevumi.lv


Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrija


Jelgavas pilsētas dome



 

Jelgavas Izglītības pārvalde

UNESCO

Europass CV


elektroniskais katalogs
JAVS bibliotēkas katalogs


Izglītība pieaugušajiem

ISIC
 


Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes. Piekrītot sīkdatņu izmantošanai, tiks nodrošināta tīmekļa vietnes optimāla darbība. Turpinot vietnes apskati, Jūs piekrītat, ka izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Detalizētāka informācija pieejama sīkdatņu izmantošanas politikā.