Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences”
(15.03.2024.)
Šonedēļ, no 11. marta - 15. martam, Pērnavā, Igaunijā, norisinās Nordplus projekts...
Japāņu vieslektora meistarklase
(08.03.2024.)
Šī gada 7. martā Jelgavas Amatu vidusskolā viesojās profesors Hiroshi Sakata no...
" id="gal2_nright3648"...
Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) karjeras pasākums “Domājot par profesionālo izglītību…”
(07.03.2024.)
7. martā Jelgavas Amatu vidusskolas pavāru, konditoru, frizieru, programmvadības...
|
Zemgales Olimpiskajā centrā 17. un 18. aprīlī notika „Zemgales Uzņēmēju dienas 2015”. Ik gadu tajās piedalās arī mūsu Jelgavas Amatu vidusskola, prezentējot visas skolā apgūstamās profesijas.
Šogad konditori, maizes un miltu konditorejas izstrādājumu speciālisti un tērpu stila speciālisti akcentēja jaunākās novitātes profesijā, prezentējot savus sagatavotos darbus. Konditoru pasniedzēja Gunta Briede ar konditoru 3. kursa audzēkņiem un maizes un miltu konditorejas izstrādājumu speciālistu 1. kursa audzēkņiem sadarbībā ar franču vieslektoru Bruno Šaperonu pārsteidza apmeklētājus ar šokolādes, marcipāna un karameles saldumu kompozīciju, savukārt tērpu stila speciālistu pasniedzēja Dita Danele kopā ar saviem audzēkņiem iepriecināja klātesošos ar krāšņajiem tērpiem un to aksesuāriem.
|
|