Tehnoloģiju un inovāciju festivāls MEHATRONS (08.09.2019.)
2019. gada 7. septembrī Jelgavas Amatu vidusskolas Programmvadības metālapstrādes...
Mācību gada atklāšanas pasākums (02.09.2019.)
2. septembrī skolas aktu zālē tika atklāts jaunais mācību gads. Pasākums sākās ar...
LATVIJAS PIENA, MAIZES UN MEDUS SVĒTKI 2019 (31.08.2019.)
" id="gal2_nright2764"...

PIEVIENOJIES

Profesionālās izglītības iestāžu audzēkņu radošās meistarības ''Belcolade'' šokolādes konkurss ''Pasaules Astotais brīnums Latvijā''.

   2016.g.2.jūnijā Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā notika otrais Latvijas profesionālās izglītības iestāžu audzēkņu radošās meistarības ''Belcolade'''šokolādes konkurss ''Pasaules Astotais brīnums Latvijā''. Konkursu organizēja: SIA "Puratos Latvia" sadarbībā ar Latvijas Maiznieku biedrību (LMB) un Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumu.

 


   Konkursā piedalījās komandas no PIKC Rīgas tūrisma un radošās industrijas tehnikuma, PIKC Rīgas tūrisma un radošās industrijas tehnikuma Preiļu teritoriālās struktūrvienības, DaugavpilsTirdzniecības profesionālā vidusskolas, Ogres tehnikuma, Jelgavas Amatu vidusskolas, Latvijas Lauksaimniecības universitātes (PTF) un PIKC Valmieras tehnikuma.



 

   
Jelgavas Amatu vidusskolu šajā konkursā pārstāvēja ēdināšanas pakalpojumu specialitātes PAVĀRU  grupas 2. kursa audzēknes Sabīne Vanaga un Viktorija Petričica.
 


   Konkursantu uzdevums bija izveidot šokolādes kompozīciju par tēmu "Latvijas Astotais brīnums’" no 3 kg "Belcolade" šokolādes.
 

 


   Dalībnieku darbu vērtēja ļoti kompetenta žūrija, kurā darbojās Linda Bekmane – SIA ''Puratos Latvia'' tehnologs –konsultants, Dina Gira – ''Baltic restaurant'' konditorejas vadītāja, Ina Poliščenko – Restorāna ''3'' pavāre.
 


   Viktorija un Sabīne veidoja šokolādes stāstu par Zemgales klasicisma pērles Rundāles pils dārzu,ko no visas pasaules pie mums brauc apbrīnot viesi no dažādām pasaules malām. Skolotāja Baiba Pušinska palīdzēja meitenēm sagatavoties darba prezentācijai angļu valodā.
 


   Neskatoties uz itāliski karsto laiku,kad ļoti kusa šokolāde, lūza strūklakas un pat dalībnieki, meitenes godam tika galā ar šokolādes temperēšanu un figūru veidošanu  izmantojot pašu gatavotās formiņas un radošu izdomu. Žūrija atzinīgi novērtēja meiteņu sniegumu.
 

    
  
      


   Pateicamies par iespēju sagatavoties un piedalīties šajā radošo darbu konkursā līdzās šokolādes apdares speciālistiem.
   PALDIES visiem,kas palīdzēja un atbalstīja.

Latviešu
Stundu laiki

1. 8:00 - 8:40
2. 8:45 - 9:25
3. 9:35
- 10:15
4. 10:20
- 11:00
5. 11:40
- 12:20
6. 12:30
- 13:10
7. 13:15
- 13:55
8. 14:00
- 14:40
9. 14:45 - 15:25
10. 15:30 - 16:10
11. 16:15 - 16:55
12. 17:00 - 17:40
13. 17:45 - 18:25
14. 18:30 - 19:10
15. 19:15 - 19:55
16. 20:00 - 20:40

STUNDU SARAKSTS UN IZMAIŅAS

 

 

e-klase



uzdevumi.lv


Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrija


Jelgavas pilsētas dome



 

Jelgavas Izglītības pārvalde



UNESCO


Europass CV


elektroniskais katalogs
JAVS bibliotēkas katalogs


Izglītība pieaugušajiem