Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences”
(15.03.2024.)
Šonedēļ, no 11. marta - 15. martam, Pērnavā, Igaunijā, norisinās Nordplus projekts...
Japāņu vieslektora meistarklase
(08.03.2024.)
Šī gada 7. martā Jelgavas Amatu vidusskolā viesojās profesors Hiroshi Sakata no...
" id="gal2_nright3648"...
Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) karjeras pasākums “Domājot par profesionālo izglītību…”
(07.03.2024.)
7. martā Jelgavas Amatu vidusskolas pavāru, konditoru, frizieru, programmvadības...
|
Jelgavas Amatu vidusskolas audzēkņi tika aicināti ņemt dalību starptautiskajā Invalīdu dienai veltītajā pasākumā “Ar sauli sirdī” 02.12.2016., kurš notika Jelgavas 4.vidusskolā. Jelgavas Amatu vidusskolas audzēkņi tika aicināti ņemt dalību starptautiskajā Invalīdu dienai veltītajā pasākumā “Ar sauli sirdī” 02.12.2016., kurš notika Jelgavas 4.vidusskolā. Lai iepriecinātu pasākumu dalībniekus, skolas konditoru specialitātes, maizes un miltu konditorejas izstrādājumu speciālistu grupu audzēkņi un pavāru specialitātes grupu audzēkņi, skolotājas Gunta Briede, Olga Smirnova, Ligita Ziemele, Jānis Ziemelis un vieslektors Bruno Šaperons, izcepa 90 kilogramu dažāda veida piparkūkas, kuras mazumtirdzniecības komercdarbinieku grupas audzēkņi, skolotāja Ligita Melngaile, sasaiņoja 350 dāvanu paciņās . Kā īpaša dāvana pasākumu dalībniekiem bija konditoru ceptā 35 kilogramus smagā torte un piedāvājums degustēt piparkūkas, kuras pagatavotas pēc 10 dažādu Eiropas valstu receptēm – “Zviedru piparkūkas”, “Dienvidigaunijas piparkūkas”, “Vācu piparkūkas”, “Franču piparkūkas”, “Dāņu piparkūkas”, “Angļu piparkūkas”, Vācu –Nirnbergas piparkūkas”, “Poļu piparkūkas”, “Čehu piparkūkas”, “Somu piparkūkas”. Paldies konditoru grupas audzēkņiem, maizes un miltu konditorejas izstrādājumu speciālistu grupu audzēkņiem, pavāru grupu un viesmīļu grupas audzēkņiem par ieguldīto darbu. |
|