Erudīts 2019 (15.02.2019.)
14. februārī Jelgavas Amatu vidusskolā notika erudīcijas konkurss ”Erudīts... " id="gal2_nright2658"...
2019. gada 12. februārī mazumtirdzniecības komercdardarbinieku 3. kursa audzēkņi piedalījās praktiskajās nodarbībās, kuru vadīja Eiropas Brīvprātīgā projekta dalībnieki (15.02.2019.)
Sadarbība ar “ERASMUS +” programmu Eiropas brīvprātīgā darba projektu...
Profesionālās izglītības iestāžu pedagogu un uzņēmumu darba vidē balstītu (DVB) mācību vadītāju “ēnu dienas” metālapstrādes jomā (05.02.2019.)
Ar Vācijas Ārlietu ministrijas finansiālu atbalstu AHK laikā no 5.11. līdz...

PIEVIENOJIES

Pārtikas projekts "Katram šķīvim savs stāsts"

Jelgavas Amatu vidusskolas ēdināšanas pakalpojumu specialitātes PAVĀRS audzēkņi Pasaules lielākās mācību stundas ietvaros piedāvā prezentāciju par Kurzemes - Zemgales  ēšanas tradīcijām hercoga Jēkaba laikā 16 gs.

Esam veikuši zinātnisko pētījumu par hercogistes laika ēšanas tradīcijām, par produktu daudzveidību un to pielietojumu mūsdienās. Rezultātā esam izstrādājuši pamatēdiena Hercoga bura un deserta Šarlotes skūpsts receptūras un veikuši ēdienu uzturvērtības aprēķinus.

Ēdienu gatavošanas meistarklasi esam snieguši Jelgavas pilsētas ēdināšanas uzņēmumu vadītājiem un pavāriem, kas šos ēdienus ir iekļāvuši mūsu pilsētas uzņēmumu ēdienkartēs.

Īpašo ēdienu degustāciju ar audzēkņu prezentāciju piedāvājam Jelgavas pilētas īpašajiem viesiem Jelgavas Amatu vidusskolas ēdienu degustācijas zālē.

>
Latviešu
Stundu laiki

1. 8:00 - 8:40
2. 8:45 - 9:25
3. 9:35
- 10:15
4. 10:20
- 11:00
5. 11:40
- 12:20
6. 12:30
- 13:10
7. 13:15
- 13:55
8. 14:00
- 14:40
9. 14:45 - 15:25
10. 15:30 - 16:10
11. 16:15 - 16:55
12. 17:00 - 17:40
13. 17:45 - 18:25
14. 18:30 - 19:10
15. 19:15 - 19:55
16. 20:00 - 20:40

STUNDU SARAKSTS UN IZMAIŅAS

 

 

e-klase


Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrija


Jelgavas pilsētas dome



 

Jelgavas Izglītības pārvalde



UNESCO


Europass CV


elektroniskais katalogs
JAVS bibliotēkas katalogs


Izglītība pieaugušajiem