Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences” (15.03.2024.)
Šonedēļ, no 11. marta - 15. martam, Pērnavā, Igaunijā, norisinās Nordplus projekts...
Japāņu vieslektora meistarklase (08.03.2024.)
Šī gada 7. martā Jelgavas Amatu vidusskolā viesojās profesors Hiroshi Sakata no... " id="gal2_nright3648"...
Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) karjeras pasākums “Domājot par profesionālo izglītību…” (07.03.2024.)
7. martā Jelgavas Amatu vidusskolas pavāru, konditoru, frizieru, programmvadības...

PIEVIENOJIES


Pārtikas projekts "Katram šķīvim savs stāsts"

Jelgavas Amatu vidusskolas ēdināšanas pakalpojumu specialitātes PAVĀRS audzēkņi Pasaules lielākās mācību stundas ietvaros piedāvā prezentāciju par Kurzemes - Zemgales  ēšanas tradīcijām hercoga Jēkaba laikā 16 gs.

Esam veikuši zinātnisko pētījumu par hercogistes laika ēšanas tradīcijām, par produktu daudzveidību un to pielietojumu mūsdienās. Rezultātā esam izstrādājuši pamatēdiena Hercoga bura un deserta Šarlotes skūpsts receptūras un veikuši ēdienu uzturvērtības aprēķinus.

Ēdienu gatavošanas meistarklasi esam snieguši Jelgavas pilsētas ēdināšanas uzņēmumu vadītājiem un pavāriem, kas šos ēdienus ir iekļāvuši mūsu pilsētas uzņēmumu ēdienkartēs.

Īpašo ēdienu degustāciju ar audzēkņu prezentāciju piedāvājam Jelgavas pilētas īpašajiem viesiem Jelgavas Amatu vidusskolas ēdienu degustācijas zālē.

>
Latviešu
Stundu laiki

1. 8:00 - 8:40
2. 8:45 - 9:25
3. 9:35
- 10:15
4. 10:20
- 11:00
5. 11:40
- 12:20
6. 12:30
- 13:10
7. 13:15
- 13:55
8. 14:00
- 14:40
9. 14:45 - 15:25
10. 15:30 - 16:10
11. 16:15 - 16:55
12. 17:00 - 17:40
13. 17:45 - 18:25
14. 18:30 - 19:10
15. 19:15 - 19:55
16. 20:00 - 20:40

STUNDU SARAKSTS UN IZMAIŅAS

 

 

e-klase



uzdevumi.lv


Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrija


Jelgavas pilsētas dome



 

Jelgavas Izglītības pārvalde

UNESCO

Europass CV


elektroniskais katalogs
JAVS bibliotēkas katalogs


Izglītība pieaugušajiem

ISIC
 


Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes. Piekrītot sīkdatņu izmantošanai, tiks nodrošināta tīmekļa vietnes optimāla darbība. Turpinot vietnes apskati, Jūs piekrītat, ka izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Detalizētāka informācija pieejama sīkdatņu izmantošanas politikā.