Mācību prakse Nantēres apmācības un profesionālās pilnveides institūtā (IFPM) Francijā, projekta Erasmus+ ietvarā
(11.04.2024.)
Jelgavas Amatu vidusskolas vizāžistu un frizieru specialitātes audzēknes no 26. marta...
Medijpratības lekcija
(05.04.2024.)
4. aprīlī Jelgavas Amatu vidusskolā viesojās Latvijas Universitātes docente Klinta...
" id="gal2_nright3670"...
Lieldienu ieskandināšanas pasākums
(28.03.2024.)
Klausījos, brīnījos,
Kas aiz kalna gavilēja:
Lieldieniņas braukšus brauca,...
|
Jelgavas Amatu vidusskolā 12. jūnijā notika meistarklase “Mūsdienu tendences desertu gatavošanā un pasniegšanā”. Piedalījās mūsu skolas Jauniešu garantijas skolēni no Viesmīļu un Konditoru grupām kopā ar skolotājām Elīnu Legzdiņu, Madaru Preimani un Olgu Smirnovu, un no Kuldīgas tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma skolēni. Savā pieredzē dalījās un praktiski gatavoja pavāri Māris Astičs un Ina Poliščenko. Skolēni saņēma teorētisko informāciju, un pamazām visu vēroja un paši varēja piedalīties desertu gatavošanā, kā arī degustēšanā. Skolēni apguva klasiskos un pasaules desertus mūsdienu interpretācijā, desertu nozīmi, mūsdienīgā gatavošanā un jaunākās tendences. Kā arī dekoru veidošanu no šokolādes, marcipāniem, cukura masām, gatavošanu ar slāpekli, noformēšanu un pasniegšanu. |
|