Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences”
(15.03.2024.)
Šonedēļ, no 11. marta - 15. martam, Pērnavā, Igaunijā, norisinās Nordplus projekts...
Japāņu vieslektora meistarklase
(08.03.2024.)
Šī gada 7. martā Jelgavas Amatu vidusskolā viesojās profesors Hiroshi Sakata no...
" id="gal2_nright3648"...
Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) karjeras pasākums “Domājot par profesionālo izglītību…”
(07.03.2024.)
7. martā Jelgavas Amatu vidusskolas pavāru, konditoru, frizieru, programmvadības...
|
Jelgavas Amatu vidusskolā 12. jūnijā notika meistarklase “Mūsdienu tendences desertu gatavošanā un pasniegšanā”. Piedalījās mūsu skolas Jauniešu garantijas skolēni no Viesmīļu un Konditoru grupām kopā ar skolotājām Elīnu Legzdiņu, Madaru Preimani un Olgu Smirnovu, un no Kuldīgas tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma skolēni. Savā pieredzē dalījās un praktiski gatavoja pavāri Māris Astičs un Ina Poliščenko. Skolēni saņēma teorētisko informāciju, un pamazām visu vēroja un paši varēja piedalīties desertu gatavošanā, kā arī degustēšanā. Skolēni apguva klasiskos un pasaules desertus mūsdienu interpretācijā, desertu nozīmi, mūsdienīgā gatavošanā un jaunākās tendences. Kā arī dekoru veidošanu no šokolādes, marcipāniem, cukura masām, gatavošanu ar slāpekli, noformēšanu un pasniegšanu. |
|