Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences” (15.03.2024.)
Šonedēļ, no 11. marta - 15. martam, Pērnavā, Igaunijā, norisinās Nordplus projekts...
Japāņu vieslektora meistarklase (08.03.2024.)
Šī gada 7. martā Jelgavas Amatu vidusskolā viesojās profesors Hiroshi Sakata no... " id="gal2_nright3648"...
Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) karjeras pasākums “Domājot par profesionālo izglītību…” (07.03.2024.)
7. martā Jelgavas Amatu vidusskolas pavāru, konditoru, frizieru, programmvadības...

PIEVIENOJIES


„Konditorejas izstrādājumu gatavošana” konkurss Daugavpilī
19. martā Izglītības un zinātnes ministrijas Valsts izglītības satura centrs (VISC) un sadarbības partneri no nozares uzņēmumiem organizēja Daugavpils Tirdzniecības profesionālajā vidusskolā Latvijas profesionālās izglītības iestāžu audzēkņu profesionālās meistarības konkursu „Konditorejas izstrādājumu gatavošana” un Latvijas profesionālās izglītības iestāžu konditoru un maizes un miltu konditorejas izstrādājumu speciālistu profesiju pedagogu profesionālās kompetences pilnveides semināru „Aktualitātes jauno konditoru izglītošanā un konditorejas izstrādājumu ražošanā”.
Mūsu skolas konditoru un maizes un miltu konditorejas izstrādājumu speciālistu metodiskās komisijas vadītāja Gunta Briede pedagogu pilnveides seminārā iepazīstināja pedagogus ar konditoru un maizes un miltu konditorejas izstrādājumu speciālistu izglītošanu ES dalībvalstīs, kā arī kopā ar konkursa vērtēšanas komisijas ekspertiem SIA HEISS direktori Jekaterinu Dorožko un SIA LASIS 33 valdes locekli Vilhelmīni Užuli izvērtēja Latvijas profesionālās izglītības iestāžu audzēkņu veikumu profesionālās meistarības konkursā „Konditorejas izstrādājumu gatavošana”. Konkursa dalībniekiem bija jāpagatavo un jāprezentē divi uzdevumi- rauga mīklas “Svētku izstrādājums”, izmantojot dažādus rotājumus, un pildījumus un Lieldienu olu kompozīcija, izmantojot izvēlēto bezrauga mīklu (piparkūku vai smilšu mīklu), olbaltumu glazūru un šokolādi. Šogad konkursā pirmo vietu izcīnīja VSIA „Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma” audzēkne Ketija Zdanovska, otro vietu PIKC „Liepājas Valsts tehnikuma” audzēkne Tatjana Bespalova, bet trešo vietu Daugavpils Tirdzniecības profesionālās vidusskolas audzēkne Ļubova Jevstigņejeva . Konkursa dalībnieki un profesionālo izglītības iestāžu pedagogi, kā arī VISC Tālākizglītības un projektu nodaļas vadītājas vietniece Dace Ozoliņa izteica atzinību gan par Daugavpils tirdzniecības profesionālās vidusskolas pedagogu kolektīva sirsnīgo uzņemšanu, gan profesionāli atbilstošo, renovēto konditorejas izstrādājumu gatavošanas laboratoriju.
Latviešu
Stundu laiki

1. 8:00 - 8:40
2. 8:45 - 9:25
3. 9:35
- 10:15
4. 10:20
- 11:00
5. 11:40
- 12:20
6. 12:30
- 13:10
7. 13:15
- 13:55
8. 14:00
- 14:40
9. 14:45 - 15:25
10. 15:30 - 16:10
11. 16:15 - 16:55
12. 17:00 - 17:40
13. 17:45 - 18:25
14. 18:30 - 19:10
15. 19:15 - 19:55
16. 20:00 - 20:40

STUNDU SARAKSTS UN IZMAIŅAS

 

 

e-klase



uzdevumi.lv


Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrija


Jelgavas pilsētas dome



 

Jelgavas Izglītības pārvalde

UNESCO

Europass CV


elektroniskais katalogs
JAVS bibliotēkas katalogs


Izglītība pieaugušajiem

ISIC
 


Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes. Piekrītot sīkdatņu izmantošanai, tiks nodrošināta tīmekļa vietnes optimāla darbība. Turpinot vietnes apskati, Jūs piekrītat, ka izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Detalizētāka informācija pieejama sīkdatņu izmantošanas politikā.