Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences”
(15.03.2024.)
Šonedēļ, no 11. marta - 15. martam, Pērnavā, Igaunijā, norisinās Nordplus projekts...
Japāņu vieslektora meistarklase
(08.03.2024.)
Šī gada 7. martā Jelgavas Amatu vidusskolā viesojās profesors Hiroshi Sakata no...
" id="gal2_nright3648"...
Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) karjeras pasākums “Domājot par profesionālo izglītību…”
(07.03.2024.)
7. martā Jelgavas Amatu vidusskolas pavāru, konditoru, frizieru, programmvadības...
|
2017. gada 7. martā Jelgavas Amatu vidusskolas pavāru un viesmīlības specialitāšu skolēni pēc Franču institūta direktora Gilles Bonnevialle uzaicinājuma piedalījās GOOD FRANCE pasākuma atklāšanā Francijas vēstniecībā ar pavārmākslas izstrādājumu prezentāciju.
GOOD FRANCE ir ikgadējs vispasaules pasākums, kas norisinās kopš 2015. gada un ir veltīts izsmalcinātajai Francijas kulinārijai, tās mūsdienīgumam un pamatvērtībām, kas ir dalīšanās priekā, baudot gardu un veselīgu maltīti, kā arī cieņa pret saviem līdzgaitniekiem un pret planētu. |
|