Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences” (15.03.2024.)
Šonedēļ, no 11. marta - 15. martam, Pērnavā, Igaunijā, norisinās Nordplus projekts...
Japāņu vieslektora meistarklase (08.03.2024.)
Šī gada 7. martā Jelgavas Amatu vidusskolā viesojās profesors Hiroshi Sakata no... " id="gal2_nright3648"...
Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) karjeras pasākums “Domājot par profesionālo izglītību…” (07.03.2024.)
7. martā Jelgavas Amatu vidusskolas pavāru, konditoru, frizieru, programmvadības...

PIEVIENOJIES


Jelgavas Amatu vidusskolā viesojās konditoru un maiznieku profesiju audzēkņi un pedagogi no Francijas profesionālās izglītības iestādēm

Vairāku dienu garumā Jelgavas Amatu vidusskolas maizes un miltu konditorejas izstrādājumu speciālistu un konditoru grupu audzēkņi savu pedagogu Guntas Briedes un Olgas Smirnovas vadībā sadarbojās ar franču pedagogu Abel Leter un nākamajiem maizniekiem, konditoriem nacionālo un tradicionālo maizes un konditorejas izstrādājumu gatavošanā.

Liels prieks par jaunajiem draugiem Francijā, kuri, iegūstot latviešu nacionālo izstrādājumu receptūras un apgūstot to pagatavošanas prasmes, aiznes Eiropā mūsu tautas nacionālās vērtības. Mūsu Latvijas Maiznieku  biedrības nozīmīte turpmāk būs atpazīstama arī Francijā. Paldies par darbu un attieksmi!

>
Latviešu
Stundu laiki

1. 8:00 - 8:40
2. 8:45 - 9:25
3. 9:35
- 10:15
4. 10:20
- 11:00
5. 11:40
- 12:20
6. 12:30
- 13:10
7. 13:15
- 13:55
8. 14:00
- 14:40
9. 14:45 - 15:25
10. 15:30 - 16:10
11. 16:15 - 16:55
12. 17:00 - 17:40
13. 17:45 - 18:25
14. 18:30 - 19:10
15. 19:15 - 19:55
16. 20:00 - 20:40

STUNDU SARAKSTS UN IZMAIŅAS

 

 

e-klase



uzdevumi.lv


Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrija


Jelgavas pilsētas dome



 

Jelgavas Izglītības pārvalde

UNESCO

Europass CV


elektroniskais katalogs
JAVS bibliotēkas katalogs


Izglītība pieaugušajiem

ISIC
 


Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes. Piekrītot sīkdatņu izmantošanai, tiks nodrošināta tīmekļa vietnes optimāla darbība. Turpinot vietnes apskati, Jūs piekrītat, ka izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Detalizētāka informācija pieejama sīkdatņu izmantošanas politikā.