Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences”
(15.03.2024.)
Šonedēļ, no 11. marta - 15. martam, Pērnavā, Igaunijā, norisinās Nordplus projekts...
Japāņu vieslektora meistarklase
(08.03.2024.)
Šī gada 7. martā Jelgavas Amatu vidusskolā viesojās profesors Hiroshi Sakata no...
" id="gal2_nright3648"...
Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) karjeras pasākums “Domājot par profesionālo izglītību…”
(07.03.2024.)
7. martā Jelgavas Amatu vidusskolas pavāru, konditoru, frizieru, programmvadības...
|
Vairāku dienu garumā Jelgavas Amatu vidusskolas maizes un miltu konditorejas izstrādājumu speciālistu un konditoru grupu audzēkņi savu pedagogu Guntas Briedes un Olgas Smirnovas vadībā sadarbojās ar franču pedagogu Abel Leter un nākamajiem maizniekiem, konditoriem nacionālo un tradicionālo maizes un konditorejas izstrādājumu gatavošanā. Liels prieks par jaunajiem draugiem Francijā, kuri, iegūstot latviešu nacionālo izstrādājumu receptūras un apgūstot to pagatavošanas prasmes, aiznes Eiropā mūsu tautas nacionālās vērtības. Mūsu Latvijas Maiznieku biedrības nozīmīte turpmāk būs atpazīstama arī Francijā. Paldies par darbu un attieksmi! |
|