Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences”
(15.03.2024.)
Šonedēļ, no 11. marta - 15. martam, Pērnavā, Igaunijā, norisinās Nordplus projekts...
Japāņu vieslektora meistarklase
(08.03.2024.)
Šī gada 7. martā Jelgavas Amatu vidusskolā viesojās profesors Hiroshi Sakata no...
" id="gal2_nright3648"...
Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) karjeras pasākums “Domājot par profesionālo izglītību…”
(07.03.2024.)
7. martā Jelgavas Amatu vidusskolas pavāru, konditoru, frizieru, programmvadības...
|
Mūsu skolas konditoru 3. kursa, maizes un miltu konditorejas izstrādājumu speciālistu 1. un 4. kursa audzēkņi pedagoga Guntas Briedes vadībā sagatavoja 17. martā Frankofonijas dienai Jelgavas pilī cienastu- dažādus 25 veidu franču maizes izstrādājumus.
Pasniedzēja Gunta Briede iepazīstināja arī ar prezentāciju par paveikto sadarbībā ar sadraudzības partneriem Francijā. Klātesošie izteica atzinīgus vārdus gan par gūto informāciju, iepazīstoties ar bagātīgo prezentācijas foto materiālu un interesanto stāstījumu par sadarbību ar Franciju, gan sarūpētajiem gardajiem franču maizes izstrādājumiem.
|
|