Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences”
(15.03.2024.)
Šonedēļ, no 11. marta - 15. martam, Pērnavā, Igaunijā, norisinās Nordplus projekts...
Japāņu vieslektora meistarklase
(08.03.2024.)
Šī gada 7. martā Jelgavas Amatu vidusskolā viesojās profesors Hiroshi Sakata no...
" id="gal2_nright3648"...
Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) karjeras pasākums “Domājot par profesionālo izglītību…”
(07.03.2024.)
7. martā Jelgavas Amatu vidusskolas pavāru, konditoru, frizieru, programmvadības...
|
Jelgavas Amatu vidusskolas komanda: Elīna Kiseļova, Elvita Agnija Čikute, Kristīne Stankovska, Tomass Senkevicins, Dāvids Misiņš un Dmitrijs Lemess kopā ar skolotājām Larisu Karpovu un Ligitu Ziemeli un sadarbības partneriem no Spānijas Heliopolis skolas no 7.līdz 14. aprīlim piedalījās projekta noslēguma sagatavošanā Parīzē Santos Dumont profesionālajā vidusskolā.
Projekta 1 kārta notika Latvijā-Jelgavas Amatu vidusskolā, 2 kārta –Spānijā-Heliopolis profesionālajā vidusskolā Seviļā, bet noslēgums notika Francijas galvaspilsētas Parīzes Santos Dumont profesionālajā vidusskolā.
Komandas satikās kā seni draugi un kopā nedēļu plānoja savu pārdošanas uzņēmumu.
Katru dienu rūpīgi strādājām komandās veicot dažādus uzdevumus.
Nedēļas noslēgumā devāmies uz Meudonu ,lai iekārtotu savu pārdošanas vietu.
Kopā ar dizaineri Jūliju plānojām un iepirkām dekorāciju materiālus.
Rūpīgi gatavojām plānotās dekorācijas.
Draudzīgi strādājām realizējot plānoto uzdevumu.
Gaidījām viesus. Kopā dziedājām Eiropas Savienības himnu latviešu, spāņu, franču angļu un esperanto valodās. Iepazināmies ar Versaļas viesmīlības nozares skolu piedāvātajām mācību programmām. Piedāvājām viesiem Latvijas, Spānijas un Francijas pārtikas produktus.
Paldies Latvijas-Francijas - Spānijas skolu direktoriem par brīnišķīgo Francijas pavasari. |
|