Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences”
(15.03.2024.)
Šonedēļ, no 11. marta - 15. martam, Pērnavā, Igaunijā, norisinās Nordplus projekts...
Japāņu vieslektora meistarklase
(08.03.2024.)
Šī gada 7. martā Jelgavas Amatu vidusskolā viesojās profesors Hiroshi Sakata no...
" id="gal2_nright3648"...
Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) karjeras pasākums “Domājot par profesionālo izglītību…”
(07.03.2024.)
7. martā Jelgavas Amatu vidusskolas pavāru, konditoru, frizieru, programmvadības...
|
2019. gada 17. martā ēdināšanas pakalpojumu specialitātes grupas audzēknis Ivoļijs Kovaļenko, konditoru grupas audzēkne Karmena Silvija Zaķe, skolotājas Madara Preimane un Gundega Ziediņa un komercdarbības specialitātes divas audzēknes Everita Puka un Sabīne Krūzberga Erasmus+ projekta ietvaros devās uz mācību praksi Itālijas pilsētā Como.
Erasmus+ projekta laikā audzēkņi strādāja Como pilsētas uzņēmumos.
Skolotājas novēroja stundas skolās.
Notika vīna degustācijas pasākums, kur tika prezentēti trīs dažādu vīnogu šķirņu vīni.
Ar „Castellini” skolas vadību devāmies uz „Cias” Profesionālo vidusskolu, Como pilsētā, kur mūs iepazīstināja ar apgūstamajām profesijām un mācību procesu.
Brīvajā laikā iepazinām skaisto Itālijas dabu un apskatījām kultūrvēsturiskos objektus.
Audzēkņi prakses noslēgumā iegūst starptautisku dokumentu Europass, kas apliecina atzinību par iegūto pieredzi un zināšanām. |
|