Lieldienu ieskandināšanas pasākums
(28.03.2024.)
Klausījos, brīnījos,
Kas aiz kalna gavilēja:
Lieldieniņas braukšus brauca,...
Frankafonijas svētki
(27.03.2024.)
26.aprīlī Jelgavas Amatu vidusskola pavāru specialitātes audzēkņi un skolotāja...
Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences”
(15.03.2024.)
Šonedēļ, no 11. marta - 15. martam, Pērnavā, Igaunijā, norisinās Nordplus projekts...
|
Laika posmā no 20.04.2018. līdz 20.05.2018. mazumtirdzniecības komercdarbinieku audzēknes E. Puka, S. Krūzberga, K. Stankovska skolotāja L. Karpova, kā arī maizes un miltu konditorejas izstrādājumu speciālistu 3. kursa audzēkņi R. Šenks un J. Čekstere, skolotāja O. Smirnova-Žibule piedalījās ERASMUS + projekta ietvaros “Jelgavas Amatu vidusskolas skolotāju profesionālā pilnveide un audzēkņu prakse Eiropā” Nr. 2016-1-LV01-KA102-022436, Itālija COMO. Komercdarbinieku audzēknes praksi apguva mazumtirdzniecības uzņēmumos, bet maizes un miltu konditorejas izstrādājumu speciālisti praksi apguva beķerejā. |
|