Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences”
(15.03.2024.)
Šonedēļ, no 11. marta - 15. martam, Pērnavā, Igaunijā, norisinās Nordplus projekts...
Japāņu vieslektora meistarklase
(08.03.2024.)
Šī gada 7. martā Jelgavas Amatu vidusskolā viesojās profesors Hiroshi Sakata no...
" id="gal2_nright3648"...
Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) karjeras pasākums “Domājot par profesionālo izglītību…”
(07.03.2024.)
7. martā Jelgavas Amatu vidusskolas pavāru, konditoru, frizieru, programmvadības...
|
Šonedēļ, no 11. marta - 15. martam, Pērnavā, Igaunijā, norisinās Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences”, iesaistot skolas no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Projekta dalībnieki pēta tradicionālās receptes un tehnoloģijas, piedaloties dažādās aktivitātēs un garšas ceļojumos.
Šī gada 7. martā Jelgavas Amatu vidusskolā viesojās profesors Hiroshi Sakata no Japānas, kurš audzēkņiem stāstīja un rādīja populārus pārtikas produktus, ko ikdienā lieto uzturā Japānā. Audzēkņi kopā ar profesoru gatavoja rīsu miltu bumbiņas, ko pasniedzot panēja grauzdētās sojas pārslās. Audzēkņi ar interesi piedalījās diskusijā par pārtikas dažādību citās pasaules valstīs.
Sveicināti Jelgavas Amatu vidusskolā!
|
|