Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences”
(15.03.2024.)
Šonedēļ, no 11. marta - 15. martam, Pērnavā, Igaunijā, norisinās Nordplus projekts...
Japāņu vieslektora meistarklase
(08.03.2024.)
Šī gada 7. martā Jelgavas Amatu vidusskolā viesojās profesors Hiroshi Sakata no...
" id="gal2_nright3648"...
Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) karjeras pasākums “Domājot par profesionālo izglītību…”
(07.03.2024.)
7. martā Jelgavas Amatu vidusskolas pavāru, konditoru, frizieru, programmvadības...
|
Godājot latviešu nacionālās ēdienkartes tradicionālos piena, maizes un medus produktus, Jelgavā š. g. 26. augustā norisinājās “Vispārējie Latvijas Piena, maizes un medus svētki 2017”, kurā aktīvi līdzdarbojās Jelgavas Amatu vidusskolas Maizes un miltu konditorejas izstrādājumu speciālistu grupu audzēkņi (grupu audzinātāja G. Briede) un vieslektors B. Šaperons. Audzēkņi sagatavoja prezentāciju “Rudzu maizes kanapē maizītes”. Šogad nākamie maizes speciālisti veiksmīgi sadarbojās ar Maiznieku biedrību, piedaloties konkursa “Latvijas rudzu maize Zemgalē” norises organizācijā. Zemgalieši par gardāko atzina N. Bomja maizes ceptuves “Lielezers” ražoto ”Seno rupjmaizi”. Savukārt maizes un miltu konditorejas izstrādājumu speciālistu 3. kursa audzēkne D. Miltoviča un 4. kursa audzēknes V. Gorbačevska un S. Razdobudko startēja “Siera kluba” rīkotajā konkursā “Tautiskie raksti siera, biezpiena un maizes gardumā. Zemgale”. Liels gandarījums par JAV maizes un miltu konditorejas izstrādājumu speciālistu grupas bijušās audzēknes A. Cirītes veikumu garduma konkursā, izcīnot 4. vietu un, iegūstot “Skatītāju simpātiju” balvu. Paldies čaklajiem maizes un miltu konditorejas izstrādājumu speciālistu grupu audzēkņiem, pedagogam G. Briedei un vieslektoram B. Šaperonam par ieguldīto darbu pasākuma norisē. |
|