Frankafonijas svētki (27.03.2024.)
26.aprīlī Jelgavas Amatu vidusskola pavāru specialitātes audzēkņi un skolotāja...
Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences” (15.03.2024.)
Šonedēļ, no 11. marta - 15. martam, Pērnavā, Igaunijā, norisinās Nordplus projekts...
Japāņu vieslektora meistarklase (08.03.2024.)
Šī gada 7. martā Jelgavas Amatu vidusskolā viesojās profesors Hiroshi Sakata no... " id="gal2_nright3648"...

PIEVIENOJIES


Labākā topošā maizniece – Justīne Jumīte

Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā 21. novembrī noslēdzies profesionālās izglītības iestāžu audzēkņu  profesionālās meistarības konkurss “Jaunais maiznieks 2019”. Par uzvarētāju kļuvusi Jelgavas Amatu vidusskolas 3. kursa audzēkne Justīne Jumīte.

Audzēkņu uzdevums bija pagatavot veselīgu maizi mūsdienīgam patērētājam, izmantojot tikai dabiskas izcelsmes izejvielas. Audzēkņu sniegumu konkursā vērtēja profesionāla žūrija – Edgars Grāvītis, maiznieka amata meistars, SIA “Lāči” tehnologs, Iveta Sokolova  SIA “Lanordija” jaunu produktu vadītāja Baltijas valstīs un Toms Blumbergs, maiznieka amata zellis, SIA “Saldus maiznieks” ražošanas vadītājs.
Konkursa uzvarētāja Justīne Jumīte (pasniedzēja Gunta Briede) no Jelgavas Amatu vidusskolas ieguvusi titulu “Jaunais maiznieks 2019” un naudas balvu 200 eiro apmērā. Otro vietu izcīnīja Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma audzēkne Kate Zeltiņa (pasniedzēja Inese Bedeice), bet godpilno trešo vietu ieguvusi Ogres tehnikuma audzēkne – Līga Zeltiņa. Konkursa laikā dalībnieku pedagogiem notika meistarklase ‘’Izcep savu saldskābmaizi”, kuru vadīja  SIA “Bomja maiznīcas “Lielezers” ražošanas vadītājs Valters Kanopa.
Speciālbalvas no SIA “Dona”, AS “Hanzas Maiznīca”,  SIA “Lāči”, SIA “Lanordija”, SIA “Puratos Latvija”, Latvijas Maiznieku biedrības un biedrības “Radošo domu un darbu centrs “Svētelis”” saņēma ne tikai konkursa dalībnieki, bet arī pasniedzējas, kas devušas lielāko ieguldījumu savu audzēkņu izaugsmē. 
Konkursu organizēja Pārtikas produktu kvalitātes klasteris un Latvijas Pārtikas uzņēmumu federācija sadarbībā ar Latvijas Maiznieku biedrību un Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumu. Ar izejvielām konkursu atbalstīja AS “Rīgas Dzirnavnieks”. Konkursu līdzfinansēja Eiropas Reģionālās attīstības fonds un Eiropas Savienība.
Konkursa mērķis ir saglabāt un popularizēt maiznieka profesiju, kā arī veicināt audzēkņu profesionālās iemaņas un radošo domāšanu inovāciju virzienā. Konkursā piedalījās profesionālās izglītības iestāžu audzēkņi vecumā no 17 līdz 23 gadiem, kopumā 12 topošie maiznieki no Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma, Valmieras tehnikuma, kā arī Jelgavas Amatu vidusskolas, Ogres tehnikuma un Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma.

>
Latviešu
Stundu laiki

1. 8:00 - 8:40
2. 8:45 - 9:25
3. 9:35
- 10:15
4. 10:20
- 11:00
5. 11:40
- 12:20
6. 12:30
- 13:10
7. 13:15
- 13:55
8. 14:00
- 14:40
9. 14:45 - 15:25
10. 15:30 - 16:10
11. 16:15 - 16:55
12. 17:00 - 17:40
13. 17:45 - 18:25
14. 18:30 - 19:10
15. 19:15 - 19:55
16. 20:00 - 20:40

STUNDU SARAKSTS UN IZMAIŅAS

 

 

e-klase



uzdevumi.lv


Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrija


Jelgavas pilsētas dome



 

Jelgavas Izglītības pārvalde

UNESCO

Europass CV


elektroniskais katalogs
JAVS bibliotēkas katalogs


Izglītība pieaugušajiem

ISIC
 


Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes. Piekrītot sīkdatņu izmantošanai, tiks nodrošināta tīmekļa vietnes optimāla darbība. Turpinot vietnes apskati, Jūs piekrītat, ka izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Detalizētāka informācija pieejama sīkdatņu izmantošanas politikā.