Frankafonijas svētki
(27.03.2024.)
26.aprīlī Jelgavas Amatu vidusskola pavāru specialitātes audzēkņi un skolotāja...
Nordplus projekts “Vēsturiska pieeja ēdiena gatavošanas mācīšanai, lai attīstītu izpētes kompetences”
(15.03.2024.)
Šonedēļ, no 11. marta - 15. martam, Pērnavā, Igaunijā, norisinās Nordplus projekts...
Japāņu vieslektora meistarklase
(08.03.2024.)
Šī gada 7. martā Jelgavas Amatu vidusskolā viesojās profesors Hiroshi Sakata no...
" id="gal2_nright3648"...
|
Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā 21. novembrī noslēdzies profesionālās izglītības iestāžu audzēkņu profesionālās meistarības konkurss “Jaunais maiznieks 2019”. Par uzvarētāju kļuvusi Jelgavas Amatu vidusskolas 3. kursa audzēkne Justīne Jumīte.
Audzēkņu uzdevums bija pagatavot veselīgu maizi mūsdienīgam patērētājam, izmantojot tikai dabiskas izcelsmes izejvielas. Audzēkņu sniegumu konkursā vērtēja profesionāla žūrija – Edgars Grāvītis, maiznieka amata meistars, SIA “Lāči” tehnologs, Iveta Sokolova SIA “Lanordija” jaunu produktu vadītāja Baltijas valstīs un Toms Blumbergs, maiznieka amata zellis, SIA “Saldus maiznieks” ražošanas vadītājs. |
|